Workshop zelfverdediging: leer jezelf beschermen!

Geweld in de realiteit overvalt je. Je hebt geen tijd om te analyseren wat er aan de hand is en je bent enorm bang. Je hebt geen tijd om een plan te maken. Er is weerstand, chaos en dynamiek. Tijdens onze workshop zelfverdediging leer je je natuurlijke reflexen inzetten als wapen tegen dit type plots geweld en om bevriezen te doorbreken.

Verder leer je hoe anders denken je leven kan redden en diverse bevrijdingstechnieken tegen grepen en wurgingen.

Naast open workshops die wij organiseren doen we ook private workshops voor bedrijven, verenigingen & vriendengroepen.

Onze workshops zelfverdediging:

OPEN workshop zelfverdediging:

 • Open = iedere vrouw kan zich inschrijven (*)
 • Vlot deelnemen aan een workshop die wij organiseren
 • Basis workshops én coördinatie workshops
 • Wij voorzien de locatie/zaal, jij komt gewoon langs
 • Goedkoper dan privélessen, voordelig leren
 • Neem gerust een vriendin mee en train (ook) met haar

(*) die aan de voorwaarden voldoet: minimumleeftijd 14 jaar, blanco strafblad, ...

PRIVATE workshop zelfverdediging:

 • Workshop voor uw eigen groep (mannen kunnen ook)
 • Populair bij bedrijven, verenigingen, vriendengroepen, ...
 • We leren effectieve basisprincipes aan uw groep
 • Wij komen langs op uw locatie (u voorziet een zaal)
 • Prijs afhankelijk van type workshop (2u of 3u)
 • Maximaal 30 deelnemers per workshop

Over de lesgever:

Seba heeft jarenlange ervaring met vechtsport, krijgskunst en zelfverdediging. Hij combineert effectieve principes uit verschillende disciplines met kennis over psychologie, anatomie en eigen ervaringen.

Zijn missie is het risico op aanranding en ander geweld drastisch verminderen. Het gaat niet enkel om technieken, maar ook om de juiste mindset en tactieken om je overlevingskans te vergroten.

Getuigenissen:

Een fantastische leraar, een echte aanrader, niet twijfelen zeker doen. — Katelijne Verhelst (FEMMA)

De groep was heel enthousiast en heeft veel opgestoken! Dankjewel! — Marjan Verbeke (AZ Jan Palfijn)

Brilliant experience! Amazing what one can learn in just a 2 hour session. All the techniques taught are simple but highly effective. And it was fun too for all participants. Strongly recommended.
Peter Corijn (CEO, Van De Velde)

Een super duidelijke workshop gekregen en heel veel bijgeleerd! Zeker een aanrader als je wilt leren hoe je je efficiënt verdedigd in verschillende soorten situaties! — Eline De boeck (jeugdhuis Lodejo)

Bedankt voor de fijne en leerrijke cursus! Iedereen vond het echt zeer leuk 🙂 — Saul (BeMSA)

Mijn mening is dat deze workshop standaard op elke middelbare school gehouden zou moeten worden. Seba is een kundige, rustige en doortastend lesgever waarbij je je comfortabel voelt. Hij leert je in no time hoe je jezelf kunt beschermen. Een aanrader voor elk meisje of vrouw, je voelt je stuk sterker en zelfverzekerder. Dank je wel voor de uitermate boeiende en leerzame workshop! Wij en nog heel wat vrouwen gaan een stuk zekerder de straat op! - Sandra, Sophie en Anne

Geweldige coach, die zijn lessen zelfverdediging op een heel fijne manier brengt. De sfeer zat erin en we hebben heel veel bijgeleerd. Bedankt om ons zelfvertrouwen te helpen aanwakkeren. — Sophie

Enkele sfeerbeelden:

Over zelfverdediging

Zelfverdediging is het vermogen om jezelf te beschermen tegen gewelddadige aanvallen. De training zal je helpen om fysieke en mentale vaardigheden te ontwikkelen, zoals kracht, snelheid, coördinatie en zelfbeheersing. Zelfverdediging helpt ook bij het vergroten van zelfvertrouwen en het verminderen van angst. Het is belangrijk om te benadrukken dat zelfverdediging niet alleen gaat om het gebruiken van geweld, maar ook om het voorkomen van geweld en het ontwijken van gevaarlijke situaties.